Семінар-практикум бібліотечних працівників району


Оріхівська центральна районна бібліотека прийняла участь в обласному семінарі-практикумі «Інноваційні методики в роботі з молоддю».
Проведено семінар-практикум для 37 бібліотечних працівників району на тему «Бібліографічна діяльність бібліотек в інформаційному середовищі».
З метою подальшого розвитку сфери туризму в Оріхівському районі, проведення краєзнавчої діяльності, вивчення, збереження та популяризації історико-культурних пам’яток 29 публічних бібліотек району прийняли участь у польовому семінарі-практикумі відділу культури і туризму райдержадміністрації за темою «Методи дослідження історико-культурних пам’яток».
Учасники семінару виїхали на територію с. Юрківка, а саме – на Лису гору. Науковий співробітник краєзнавчого музею А. М. Завгородній презентував туристичний маршрут «Мечеть-могила – історія та легенди».


Працівники культури оглянули місце археологічних розкопок поселення «Мечеть-могила», послухали цікаву розповідь про роботу експедиції, яка проводила розкопки на місці колишнього монгольського городища епохи Золотої Орди, історію заселення краю, історію козацтва, помилувалися розкішними краєвидами, вдихнули чисте повітря, поспілкувалися на природі.


Трішки стомлені, але задоволені враженнями від побаченого і почутого працівники повернулися до своїх робочих місць і вже планують нові подорожі по мальовничих куточках Оріхівщини.

Дописати коментар

0 Коментарі