«Салют тобі, країни захисник»

 

6 грудня 1991 року Верховна Рада України прийняла Закон України «Про Збройні Сили України». Цей день став офіційним святом не тільки військових, але і усіх нас, тому що збройні сили – це гарант безпеки держави,  на них покладаються  оборона України, захист її суверенітету, територіальна цілісність і недоторканість.

Як довів час, український воїн – надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність дорожче за все.

Тому у цей день ми усі з гордістю привітаємо наших славних військовослужбовців, ветеранів і новобранців, солдатів і офіцерів. Бажаємо міцного здоров’я, успіхів у бойовій підготовці, надійних тилів і всіх благ.

Наші виставки в Оріхівській публічній бібліотеці «Салют тобі, країни захисник» та в Оріхівській бібліотеці – філії для дітей «Вклоняємось доземно українському солдату», а також  патріотична полиця «Дужі, сильні, сміливі на варті України» в Новоданилівській сільській бібліотеці – філії  присвячені саме цій даті. Вони  допоможуть вам, шановні читачі, ознайомитися з книгами, де зроблений глибокий аналіз військових подій в наш час.

Завітайте!










Дописати коментар

0 Коментарі