Читацький марафон завершився… Ми – суперчитачі!

 

Завершився щорічний обласний  читацький марафон «Книжковий всесвіт дитинства». Учасники конкурсу здобували перемогу завдяки тому, що багато і систематично читали. Читали попри усіляких карантинних обмежень.

Любов до книги і читання підтверджується активною участю дітей в цьому конкурсі кожний рік. Т. Г. Шевченко писав: «Книги необхідні, як хліб насущний». Людина, яка любить і вміє читати – щаслива людина. Навкруги завжди багато розумних і вірних друзів. Ці друзі – книги. Тому так важливий цей читацький марафон. Він проходив вже   дванадцятий раз поспіль. Останні два роки в онлайн – режимі. Юні читачі Оріхівської громади Галутва Анастасія (8 А клас КЗ "ОЗЗС "Сузір'я") та Яремчук Ілля  (6 клас Новопавлівська філії КЗ "ОЗЗС "Сузір'я") представили свої відео – ролики з розповідями про улюблену книгу, які розмістили на сайті бібліотеки у Facebook з хеште́гом #книжковий_всесвіт_дитинства.

Виступи Анастасії та Іллі були емоційними, артистичними, грамотними. Анастасія поділилася своїми враженнями від прочитаної книги Ребеки Уни «Відмикай» під час прогулянки берегом моря та розважаючись на дитячому майданчику. А Ілля так проникся магією книги про Гаррі Поттера, що ніби сам став чарівником.

Виступи читачів високо оцінили компетентне журі та глядачі у соцмережі. Наші конкурсанти були удостоєні високого  звання «суперчитачі».

Суперчитач! Хто це? Це той, хто багато читає і робить це з задоволенням. Нас бібліотекарів це дуже радує. І ми прохаємо: «Читайте завжди і всюди!»

Запрошуємо вас, наші любі читачі,  в дитячу бібліотеку! На вас чекають дуже цікаві книги. До зустрічі!





Дописати коментар

0 Коментарі