Новопавлівська сільська бібліотека – філія вітає всіх із Старим Новим роком!

 

У ці зимові дні ми живемо у передчутті доброї новорічної та різдвяної казки. Все це надає Різдвяним святам особливої атмосфери сподівання і очікування дива. Невід’ємною частиною січневих свят були і є колядки, щедрівки, які так старанно лунають із вуст дітей, прославляючи новонародженогоХриста.

                                                                                                                                                         13 січня зимовий святковий настрій завітав до Новопавлівської  бібліотеки-філії, який створили користувачі бібліотеки і учасники аматорського дитячого колективу сільського клубу  провівши театралізоване різдвяно-новорічне дійство  «Віншуємо радість усім на добро». Сієм, сієм, посіваєм, на щастя, на здоров’я, на Новий рік!» - саме так посівали маленькі посівальники у бібліотеці, та вітали  з Новим роком і, розкидаючи зерно, бажали  доброго врожаю, здоров’я та удачі.За це отримали гроші й солодощі.

                     Діти залишали бібліотеку з гарним настроєм, адже саме свято несе в собі енергетику тепла і добра, а приємна атмосфера налаштовує на позитивні емоції.

                      До уваги користувачів нашої бібліотеки оформлена святкова виставка-інсталяція «Щедрий вечір-Добрий вечір!», яку прикрашають смачна різдвяна  кутя, солодощі і пироги. Тут також зібрані листівки, вертепи, та інші різдвяні атрибути, а ще ілюстрації і журнали на святкову тематику.

                                                                                                                                                         Ця  виставка познайомить  відвідувачів з традиціями святкування зимових новорічних свят, а також з матеріалами, в яких  знайдиться цікава інформацію про звичаї та традиції українського народу, народні обряди, тексти колядок та щедрівок. Завітайте до нас в гості. Будемо дуже раді бачити вас. Із святом Вас!







Дописати коментар

0 Коментарі