Віртуальна мандрівка «Мій рідний край - це серця рідна пристань»

19.10.2017 проведена віртуальна мандрівка «Мій рідний край - це серця рідна пристань» для студентів Оріхівського професійного ліцею.
Ведучі заходу Візиренко Л.А. та Омел'яненко Л.С. розповіли присутнім про історичні та архітектурні цінності, які є окрасою м.Оріхова, про героїв і видатних людей минулого та сьогодення, які прославляють рідне місто. Їх розповіді супроводжувались відео презентацією «Чарівний серцю милий край», яку підготувала провідний бібліотекар Ю.М. Хілько.
Студенти Оріхівського професійного ліцею приймали активну участь. Юнаки та дівчата підготували цікаві доповіді про таких видатних земляків, як: В.М. Лукашевич, М.І. Сокіл, Й.Г. Янцен, іменами яких названо вулиці міста, а також докладно розповіли про І.І. Клименка, В.А. Лазаряна, В.І. Галича. Розповідь викладача історії Оріхівського професійного ліцею, про відомих випускників цього навчального закладу справила враження на студентів.Фото


Також до заходу був підготовлений огляд «Для тих хто цікавиться минулим і сучасним Оріхівщини», на якому були представлені тематичні теки, альбоми, бібліографічна продукція та книги, пов'язані з рідним краєм.
А студенти Оріхівського професійного ліцею презентували фото – колаж «Ми майбутнє твоє Оріхів». 

Дописати коментар

0 Коментарі