Осіння казка в бібліотеці.


Швидко пролетіло літо. На дворі вже давно  господарює осінь. Це найцікавіша пора року, коли можна  збирати каштани, жолуді, різнокольорові листочки та інші дари осені  для створення  саморобок.
Осінні вироби з природного матеріалу – це широкий простір для фантазії. В цьому нас    переконали вихованці Оріхівського обласного центру соціально- психологічної реабілітації дітей, які створили  своїми руками  маленьке казкове осіннє  королівство.
 Оріхівська публічна бібліотека комунального закладу «Центр культури і дозвілля» Оріхівської міської ради  вже не вперше виставляє роботи цього центру. Талановиті діти разом зі своїми вихователями  проявили свою майстерність та неймовірну фантазію у виготовлені прекрасних робіт на тему осені.
В цьому році проходить виставка з природного матеріалу під назвою «В гостях у королеви осені». Запрошуємо усіх бажаючих відвідати її в нашій  бібліотеці, та отримати гарний настрій від побаченого. А працівники бібліотеки в свою чергу, щиро дякують творцям за створення таких чудових поробок.







                                    


Дописати коментар

0 Коментарі