Книги з зимовим настроєм

 

     Дивовижний, чарівний час Зими заворожує чистою природою, укутуючи землю теплим пледом з мільйонів снігових ниточок і вузликів. Зима… А значить, сніжки, Новий рік, ялинка, снігова баба, санки, рум яні щічки, теплі рукавички, Різдво, канікули…  і дещо ще, що так дбайливо збережене в кожному у серці.

Жодна пора року так не чарівно і не таємничо, як Зима!  Цю чудову зимову пору, її чарівництво описують поети, прозаїки, митці. Оріхівська публічна бібліотека запрошуємо поринути у чарівний світ зими та переглянути  книжкову виставку–настрій «Зима в книжковому місті». Запропоновані  книги допоможуть відчути зимову атмосферу і налаштуватися на очікувально-святковий лад та зроблять затишним заметіль за вікном і навіють спокій та радість.

     Зима – це чари, це казка, в якій ми перетворюємося у дітей і живемо, як у дитинстві. Про цю казкову пору року можна чимало розповідати, але краще це зробити мовою поезії. Так Оріхівська бібліотека – філія для дітей здивує дітлахів  незвичною книжкою дитячих віршиків українських поетів про зиму.

     Зима створена не для того, щоб сумувати, це гарний час читати, адже саме книга здатна допомогти повірити в чудеса та здійснити свої мрії! 










Дописати коментар

0 Коментарі